İdari ve Mali İşler Müdürlüğü

Yunus Bolat.jpg

Sivrihisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü
YUNUS BOLAT

1982 yılında Eskişehir'de doğdu. Öğrenim hayatının tüm kısmını Eskişehir'de tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi / Kamu Yönetimi bölümü mezunu olup 2008 yılında Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğünde memuriyete başladı.

2011 yılında Eskişehir Halk Sağlığı Müdürlüğünün Kuruluş aşamalarında görev alarak anılan müdürlüğün özlük işleri sorumluluğu görevinde bulunmuştur.

2012 yılından itibaren Eskişehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği kuruluş aşamalarında görev yapmış ve burada insan kaynakları birim sorumluluğu, idari birimler sorumluluğu görevlerinde bulunmuştur.

2018 yılından 2021 yılı Aralık ayına kadar ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde Personel Özlük, Disiplin Birimi, İşçi Özlük Birimi Sorumluğu görevlerinde bulunmuştur.

2021 yılı Aralık ayından itibaren Hastanemiz Hastane Müdürü olarak görevine başlamıştır.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Sivrihisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü
Yunus BOLAT