Refakat Politikamız ve Refakatçi Kuralları
13 Ekim 2023

Refakatçi̇leri̇mi̇zi̇n Uymasi Gereken Kurallar

• Hastaların yanında refakatçi kalınması, Doktorunuzun ve Servis Sorumlu Hemşiresinin yazılı onayı ile gerçekleşir.
  • Refakatçilere, hastalarımıza çıkan yemeklerden üç öğün olarak verilir.
  • Refakatçiler, klinik hemşiresinin önerisi ve onayı ile hastalarına yardım etmekle ve hastane kurallarına uymakla yükümlüdürler.
  • Sabah ve akşam hekim vizitelerinde refakatçilerin servis dışında beklemeleri rica olunur.
  • Hastane içerisinde sigara içmek yasaktır.
  • Hastalarımızın beslenmeleri doktor ve diyetisyen tarafından düzenlenmektedir. Dışarıdan gelen yiyecek ve içeceğin hastaların beslenme düzenlerini etkileyeceğini unutmayınız.
  • Hastalarımızın ve hastanemizin temizliği açısından topraklı canlı saksı çiçeği getirmeyiniz.
  • Hasta odalarında etajer üzerinde bardak, su ve peçete dışında malzeme bulundurmayınız.
  • Pencere kenarlarına eşya ve malzeme koymayınız.
  • Hasta yatağı üzerine oturmayınız.
  • Kalorifer ve yatak kenarlarına çamaşır asmayınız.
  • Yemek tepsilerini görevlilerin belirlediği yerler dışına koymayınız.
  • Yüksek sesle konuşmayınız, radyo ve televizyonu yüksek sesle dinlemeyiniz.

Geçmiş Olsun Dileklerimizle